Murerarbejde i Nordsjælland og København

 

Alle opgaver kan løses

Kromann Nielsen ApS er et alsidigt byggefirma med en kundekreds, der omfatter alt fra store virksomheder til private husejere. Vi hjælper med alle typer mureropgaver – store som små – og alle bliver løst med fokus på at kvalitetssikre arbejdet, samt at levere et flot resultat. Det hele til en pris vores kunder kan betale.

Bestil murer i dag

Inden for de seneste par år har vi blandt andet være behjælpelige med modernisering af badeværelser, pudsning af facader, isolering af gamle huse, opførsel af nye bygninger og en masse andet. Ikke en opgave er for lille. Udover murere har vi ligeledes tømrere og maler ansat i virksomheden, og derfor bliver vi ofte tilvalgt af kunder, som har brug for stor alsidighed.

Pris og kvalitet går hånd i hånd

Prisen for renovering af hjemmet eller virksomheden afhænger af to faktorer: tid + materialer. Vi lægger vægt på at levere et et gode håndværk til en overkommelig pris. Det betyder, at vi kvalitetssikrer alt arbejde, vi udfører, og det betyder, at vi er omhyggelige med at vælge de rette materialer. Vores fokus på kvalitet og gode materialer afspejles også i vores valg af samarbejdspartnere. Vores priser er ligeledes ganske rimelige, hvorfor vi ikke har noget imod at skilte med dem her på siden.

murer i nordsjælland

28 44 94 51

Få tilbud på en murer

Ovenstående er blot et lille udsnit af det murerarbejde vi tilbyder hos Kromann Nielsen. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe med dit projekt, eller har du brug for en dygtig murer, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan ringe til os på 2844 9451 eller sende os en besked via kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage hurtigst muligt.

3

4