Nyt tag – Nordsjælland og København

 

Skal du have nyt tag?

Der kan være mange gode grunde til at få nyt tag, eller til at få det gamle tag renoveret. Er det gamle blevet utæt, så skal det selvfølgelig enten tætnes eller udskiftes. Andre vælger f.eks. at få store ovenlysvinduer for at få mere lys, og der er nogen, der forskønner ejendommen med nye kviste, da det ofte øger værdien af boligen.

Flere vælger også at kigge på taget, hvis de har brug for flere kvadratmeter – det er ganske fornuftigt, da taget ofte rummer en række forskellige muligheder. Afhængig af boligen kan man måske udnytte taget, så man får en ekstra etage. I andre situationer kan taget udnyttes, så man kan få en flot tagterrasse.

28 44 94 51

Hvilket tag skal du vælge?

Der findes mange forskellige slags tag, og man kan ikke fremhæve én type frem for andre. Hvilken type der er bedst for dig, kommer blandt andet an på ejendommen og beliggenheden.

Vi har flere års erfaring i alle former for tagarbejde, så uanset om du har brug for en reparation og nyt tag, eller om du ønsker en bedre udnyttelse af dine kvadratmeter, så er Kromann Nielsen tømrerfirmaet du skal kontakte. Vi har gennem årene lagt tag på mange ejendomme i Nordsjælland og København – både for private, andelsforeninger og virksomheder.

nyt tag

Få et tilbud på dit nye tag

Kunderne er kommet til os, da vi er blevet anbefalet af venner og familie. Vi kender derfor værdien af god omtale. Gennem høj kvalitet i arbejdet og god kommunikation med kunderne vil vi sikre, at kunderne fortsat ringer til Kromann Nielsen, når taget skal renoveres eller udskiftes. I kan derfor være sikre på, at vi gør vores bedste for at overholde vores aftaler til punkt og prikke.

Kontakt os

Ønsker du også at modtage et tilbud på tagarbejde, så ring til os på 2844 9451. Vi kan så tage en snak om jeres behov, og komme med gode råd til, hvordan I bedst kommer videre med arbejdet. Du kan også udfylde kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

5

6