Trægulv i Nordsjælland og København

Hvis kvaliteten er vigtig, så lad os hjælpe med at lægge dit nye trægulv

 

Hvilket trægulv skal vi vælge?

Der er nogle forskellige ting man skal overveje før, man vælger hvilket trægulv, man ønsker at få lagt i huset eller på kontoret. Hårdt træ er mest slidstærkt og tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg giver lys og lethed.

28 44 94 51

Ofte er valget ikke helt så enkelt, da mange ønsker de bedste egenskaber, både når det kommer til slidstyrke, men samtidig ønsker de lys og lethed. Da det ikke er ret ofte, man lægger nyt trægulv i sin bolig, så er professionel rådgivning ofte afgørende for, om man får det gulv, man bliver tilfreds med. Vi har hos Kromann Nielsen ansat specialister, der har lagt mange trægulve i Nordsjælland og København. Vores erfaring er, at intet hus eller kontor er ens, der er altid nuancer i den enkelte ejendom, man skal tage højde for, når det nye trægulv skal udvælges og lægges.

Det er heller ingen hemmelighed, at priserne på trægulve er forskellige, og ligesom med så meget andet, så følges pris og kvalitet ad på området.

Kvalificeret rådgivning

Vi samarbejder kun med professionelle leverandører, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i arbejdet. Vælger I derfor at lade os hjælpe med at lægge det nye gulv, vil I samtidig være sikret god rådgivning om hvordan I fremadrettet vedligeholder trægulvet bedst muligt, så holdbarheden forlænges.

nyt trægulv i nordsjælland

Tilbud og kontakt!

Vores bedste råd til jer der overvejer nyt trægulv er derfor at ringe til os på 2844 9451.

Vi kan så tage en snak om, hvilke tanker I har gjort jer omkring holdbarhed, lys, pris og kvalitet. Vi kommer gerne hjem til jer, så vi kan finde ud af, hvad der passer bedst til jeres bolig.

I er også velkomne til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

7

8