Nye vinduer i Nordsjælland og København

 

Sænk varmeudgiften

Trænger vinduerne til udskiftning? Det kan der være flere grunde til, træværket er måske blevet slidt, så de ikke længere slutter helt tæt. Det vil i så fald medføre øget udgifter til varmeregningen, hvis I ikke får dem skiftet.

Der findes mange slags vinduer, og det kan være vanskeligt at beslutte, hvilken slags man skal vælge – skal det være træ, aluminium eller plastik? Eller er den bedste for jer en kombination af materialerne? Hvis man vælger træ, er det så eg, mahogni, teak, lærk eller en helt anden sort?

Få rådgivning af en professionel – Ring 2844 9451
Mulighederne for valg af vinduer er mangfoldige, og det er derfor, I bør kontakte en professionel rådgiver, før I beslutter jer. Medarbejderne hos Kromann Nielsen har mange års erfaring i at udskifte vinduer i hele Nordsjælland og København. Når vi udskifter vinduer, så har vi kvaliteten i højsædet, og derfor benytter vi udelukkende de bedste leverandører på markedet.

Du kan fortsat få håndværkerfradrag for nye vinduer i 2017

Et politisk flertal i Folketinget har besluttet at forlænge BoligJobordningen, så den også er gældende i 2016 og 2017. Forskellen fra den nuværende BoligJobordning er, at profilen fra 2016 er mere “grøn” end den hidtidige. Da nye vinduer er energibesparende, vil du fortsat kunne få fradrag for en del af dine udgifter.

Tilbud og kontakt!
Vi er vant til at rådgive boligejere og erhvervsdrivende i Nordsjælland om nye vinduer, og vores uddannede medarbejdere kan helt sikkert også hjælpe jer. Skal vi komme forbi og give jeres vinduer et tjek, så ring til os på 2844 9451 så vi kan aftale et tidspunkt, der passer jer. Når vi er ude at besøge jer, kan vi også tage en snak om hvilke materialer, der passer bedst til jeres ejendom. Passer det jer bedre at skrive til os, er I velkomne til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

1
2