Nye vinduer i Nordsjælland og København

 

Sænk varmeudgiften

Trænger vinduerne til udskiftning? Det kan der være flere grunde til, træværket er måske blevet slidt, så de ikke længere slutter helt tæt. Det vil i så fald medføre øget udgifter til varmeregningen, hvis I ikke får dem skiftet.

Der findes mange slags vinduer, og det kan være vanskeligt at beslutte, hvilken slags man skal vælge – skal det være træ, aluminium eller plastik? Eller er den bedste for jer en kombination af materialerne? Hvis man vælger træ, er det så eg, mahogni, teak, lærk eller en helt anden sort?

KONTAKT OS

Få rådgivning af en professionel

Mulighederne er mangfoldige, og det er derfor, I bør kontakte en professionel rådgiver, før I beslutter jer. Medarbejderne hos Kromann Nielsen har mange års erfaring i at udskifte vinduer i Nordsjælland og København. Når vi udskifter vinduer, så har vi kvaliteten i højsædet, og derfor benytter vi udelukkende de bedste leverandører på markedet. Vi er vant til at rådgive boligejere og erhvervsdrivende i Nordsjælland om nye vinduer, og vores uddannede medarbejdere kan helt sikkert også hjælpe jer.

nye vinduer

Tilbud og kontakt!

Skal vi komme forbi og give jeres vinduer et tjek, så ring til os på 2844 9451 så vi kan aftale et tidspunkt, der passer jer. Når vi er ude at besøge jer, kan vi også tage en snak om hvilke materialer, der passer bedst til jeres ejendom.

Passer det jer bedre at skrive til os, er I velkomne til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

skal vinduerne udskiftes, så kan vi hjælpe

få nye vinduer i Nordsjælland og København